DOBRO DOŠLI U SVIJET SVJETLA!Projektiramo za vas, ali i s vama prikazujući:


- da je svjetlost u službi umjetnosti i kulture
- da je sofisticirani jezik svjetla snaga arhitekture
- da je svjetlost pokretač radne atmosfere

Projektiramo rasvjetna rješenja u svim područjima profesionalne rasvjete, bilo da se radi o osvjetljenju izložbenih i muzejskih prostora, sakralnih objekata, uredskih prostora, područja industrije i inženjeringa, turističkih objekata, objekata za medicinsku njegu, područja trgovine i prezentacije proizvoda ili o vanjskoj rasvjeti s rasvjetom pročelja. Uviđajući potrebu primjene LIGHT DESIGNA kako u oblikovanju novih prostora, tako i u pružanju alternativnih rješenja, upotrebljvamo SVJETLOST kako bismo naglasili strukturu prostora i arhitekturu, koristeći neprekidno najnovija tehnološka i dizajnerska dostignuća.

Primjenjujemo znanja iz svjetlotehnike i koristimo najnovija tehnološka rješenja kako bismo nastupili kao podrška ARHITEKTIMA oblikujući ideje i umjetničke zahtjeve u gotova tehnička rješenja. Neprekidno pratimo najnovije trendove u svjetskoj industriji rasvjete. Uz pomoć suvremene programske podrške nudimo sofisticirana svjetlotehnička rješenja koja čovjeka i njegove potrebe u svim aspektima djelovanja stavljaju u prvi plan.
Planiranjem i proračunavanjem rasvjete postižemo optimalna svjetlotehnička rješenja s minimalno potrebnih resursa.
Naši uredi u Zagrebu, Klaićeva 44 kao i u Osijeku, ujedno su i reprezentativni showroom s instalacijom vrhunske uredske rasvjete.

 

Kontakt

CENTRALA ZAGREB
Klaićeva 44

tel: +385 1 4628 220
fax: +385 1 4628 221

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

POSLOVNICA OSIJEK

mob: +385 98 762 514

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.